onsdag den 7. oktober 2015

Thesis Proposal



De sidste par uger har været lange og seje, fordi jeg har skrevet på min Thesis Proposal, som kan betegnes som en slags førsteårsevaluering, hvor man skal aflevere ca. 25 sider om, hvad man vil med sit ph.d.-projekt, og hvor langt man er kommet. Det er faktisk ret svært at berette om, skulle jeg hilse at sige! Særligt når det skal skrives på engelsk, hvilket ikke er min stærke side - endnu.

Anyway, TP'en, som den populært kaldes her på instituttet, er afleveret og ligger nu tilgængelig her.

Det mundtlige forsvar er på dansk (pyh!) og finder sted d. 21. oktober. Jeg er ved at lave en meget lyserød præsentation, som passer til forsidebilledet og overskrifterne i TP-dokumentet. Stay tuned... :-)


2 kommentarer:

  1. Lidt sent (i forhold til dette blogindlæg) har jeg læst din TP. Hold da op - den er du sluppet godt af sted med. Jeg synes ikke at det tyder på nogle problemer med det engelske, så lad være med at være så beskeden.
    Som bevidst og kritisk bruger af undertekster er det utroligt interessant, hvad du vil afdække. Jeg kan godt lide den holistiske indgangsvinkel til processen, så der også er en social kontekst, det kunne give håb om, at undertekstere fastholder eller forbedrer deres status, og dermed ditto for kvaliteten -- som jo er den vi oplever som mediebrugere -- hvis dine resultater vel og mærke bruges i bredere cirkler end bare de akademiske. Her tænker jeg på fx. fagforeninger og undervisning.
    På trods af det fagtekniske koncentrerede indhold, meget let at læse og forstå. Jeg lærte nogle interessante nye ting.
    Keep up the good work - mvh Frank (under mit meget lidt brugte bloggernavn),

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for din kommentar, Frank :-) Det er virkelig pænt af dig, at du har taget dig tid til at læse min TP. Jeg blev også selv godt tilfreds med den og vender ofte tilbage til den for at se, hvad det nu egentlig er, jeg vil med mit projekt ;-) Og jeg giver dig helt ret i, at den holistiske vinkel er noget af det, der gør mit projekt interessant. Mange laver laboratorieeksperimenter, men jeg har været ude i felten, og jeg tror på, det giver mere valide resultater - også selvom dataene er mere alsidige, omfattende og til tider forvirrende. Det er sjovt at forske på den måde! Jeg har god kontakt til folk i teksterbranchen, bl.a. også til teksternes fagforening FBO, så jeg håber på, at mine resultater spreder sig længere end blot til mit bedømmelsesudvalg. Vi ses på onsdag!

      Slet