mandag den 11. april 2016

Ankommet i Hildesheim

I går, søndag, tog jeg turen til Hildesheim i min lille bil. Det er aldrig sjovt at sige farvel derhjemme, så jeg var lettet, da jeg ankom hernede og havde afskeden bag mig. Pludselig sad jeg her i lejligheden og var langt væk hjemmefra og skulle indstille mig på, at det er her, jeg skal være de næste tre uger. Heldigvis er dem derhjemme aldrig langt væk, når bare man har forbindelse til internettet :-)

Selve køreturen herned gik rigtig fint. Der var stort set ingen trafik, og solen skinnede, så det var en fin tur.

Blå Berta på langfart

Jeg ankom i Hildesheim omkring kl. 19 i går aftes og blev modtaget af et sødt, tysk ægtepar, som har et stort hus i udkanten af Hildesheim. En del af huset er lavet til en lejlighed, som de udlejer til forskellige formål, bl.a. som ferielejlighed. Det koster mig i alt 600 € (ca. 4500 kr.) for de tre uger, og det er en meget fin pris for en lejlighed af denne størrelse og kvalitet. Lejligheden ligger i kælderen, og indgangen til lejligheden ligger på den modsatte side af, hvor familien selv går ind. Det er dejligt at kunne komme og gå helt uafhængigt af dem (for begge parter, tænker jeg).

Soveværelset 

Stuen 

Badeværelset 

Køkkenet

I dag har jeg sovet længe (jeg var pænt træt efter en lang dag i går), været i Lidl for at fylde køleskabet op og gået en tur i området. Der er meget flot og velholdt kirkegård tæt på huset, som jeg tror, jeg vil komme til at gå en del ture i. Jeg har også fundet ud af, at der er en sø tæt på, som jeg vil gå hen til en af de kommende dage efter arbejde.

Depoterne skal fyldes op

Noget anderledes gravplads end vi kender det i Danmark

Om en times tid skal jeg mødes med den professor, som er min kontaktperson hernede, og i den forbindelse får jeg også min kontorplads. Det glæder jeg mig til, for i dag er lidt en ventedag, hvor jeg ikke helt ved, hvad jeg skal give mig til. Det bliver dejligt at få en hverdag op at køre fra i morgen. Jeg er så glad for, at et af mine kriterier for lejlighedssøgning var, at universitetet ligger i gåafstand; der er kun 1 km dertil herfra hvor jeg bor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar