torsdag den 27. oktober 2016

Hjemme igen

Det er skønt at være hjemme - særligt når man som jeg har haft tre rigtigt gode uger i London :-)

Jeg fik aldrig ID-kortet til de hellige haller, aka. biblioteket, men jeg fandt til gengæld en hyggelig, stille café ved Earl's Court, som jeg sad meget på. Faktisk fik jeg skrevet ca. 10 sider under mit ophold. hvilket er mere, end jeg havde forventet.


Jeg mødtes med Prof. Jorge Díaz-Cintas på en café midt i midt ophold, og han var simpelthen den rareste mand. Han snakkede som et vandfald om dette og hint og gav mig rigtig meget god og anvendelig feedback på mit projekt. Det var et meget afslappet møde, som klart var det faglige højdepunkt på turen. Jeg mødtes desuden med Agnieszka Szarkowska, som også arbejder med tekstning, og fik ligeledes en god snak med hende om mit projekt og det projekt, hun er i gang med for tiden omhandlende seernes modtagelse af undertekster i forskellige udformninger, hvilket hun undersøger via eyetracking. Det fede ved de to møder var, at det bagefter slog mig, hvor godt det går med at tale om mit projekt på engelsk. Jeg er nu slet ikke længere så nervøs for forsvaret, som skal holdes på engelsk, når den tid kommer, for nu har jeg virkelig haft muligheden for at øve mig, og det har været godt og vigtigt.

University College London
Listen over de seværdigheder og områder, jeg så, mens jeg var i London, er meget lang. De største oplevelser var dog uden sammenligning de tre musicals, jeg var inde at se: The Book of Mormon (se den, se den, se den!), Les Misérables og Aladdin. Derfor var jeg også ved at være godt mæt af indtryk, da mine forældre og Rasmus kom over til mig de sidste dage af opholdet. Men det var nu også virkelig rart, at der var nogen at dele tingene med. Vi havde nogle skønne dage sammen alle fire. I mandags ankom Rasmus og jeg så til Billund, og nu er jeg tilbage på min pind i Nobelparken.

Diana Memorial Fountain
National Gallery
Piccadilly Circus
Natural History Museum
Gåtur ved Chelsea Embankment
Tower Bridge
Udsigt over Parliament fra London Eye


Ingen kommentarer:

Send en kommentar